Υαλόπλεγμα Ενίσχυσης Επιχρίσματος   

 

 


  

 

 


Το υαλόπλεγμα ενίσχυσης επιχρίσματος κατασκευάζεται από πλεκτές ίνες υάλου της Ομάδας C ή Ε (C-Glass ή E-Glass Fibres) οι οποίες στη συνέχεια επεξεργάζονται με υγρό ακρυλικό συμπολυμερές οξύ. Το προϊόν έχει μεγάλη αντοχή στα αλκάλια και χρησιμοποιείται ευρέως ως οπλισμός κονιαμάτων, πλαστικών, γύψου και στεγανοποιήσεων. Είναι ιδανικό υλικό για χρήση στις κατασκευές.

Σύνθετο Ενισχυμένο Υαλόπλεγμα

Το σύνθετο ενισχυμένο υαλόπλεγμα κατασκευάζεται από πλεκτές ίνες υάλου ως το βασικό συνθετικό του. Στη συνέχεια γίνεται επεξεργασία με μακρομοριακό λάτεξ μέσω της οποίας αποκτά αυξημένη αντοχή στα αλκάλια. Χαρακτηριστικά του είναι οι υψηλές αντοχές, η ανθεκτικότητα στα αλκάλια και η σταθερότητα κατά την επαφή με αλκαλικά προϊόντα. Αποτελεί το ιδανικό υλικό ενίσχυσης για προϊόντα τσιμέντου και σκυροδέματος.

Αυτοκόλλητη Ταινία Υαλοπλέγματος

Η αυτοκόλλητη ταινία κατασκευάζεται από υαλόπλεγμα και συγκολλητικό υλικό λάτεξ. Είναι αυτοκόλλητη και κολλάει ομοιόμορφα χωρίς να παραμορφώνεται, αποτρέποντας τη δημιουργία ρωγμών. Έτσι αποτελεί την ιδανική λύση για τον οπλισμό κατασκευαστικών αρμών τοίχων και δωμάτων.

Άνοιγμα υαλοπλέγματος: 2,85 mm x 2,85 mm
ή 3,2 mm x 3,2 mm
Βάρος: 60 g/m2 ή 50 g/m2
Πλάτος: 35, 45, 50, 100, 150, 200 mm κ.ο.κ.
Μήκος: 20, 45, 90, 153 m ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας
Συσκευασία: κάθε ρολό συσκευάζεται σε πλαστική σακούλα,
με 24 έως 72 ρολά ανά δέμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Homepage | Εταιρικό Προφίλ | Προϊόντα | Νέα Προϊόντα | Προσφορές | Τεχνική Υποστήριξη | Επικοινωνία