Αποστραγγιστικές Μεμβράνες Tefond 

 

 

 

 

 

 

Αποστραγγιστικές Μεμβράνες HDPE

Οι αποστραγγιστικές μεμβράνες HDPE αποτελούν το πλέον εξελιγμένο σύστημα υδατοπροστασίας των κτιρίων από την εξωτερική υγρασία. Χρησιμοποιούνται για τη στεγανοποίηση και την αποστράγγιση τοιχοποιίας, θεμελίων, γεφυρών, σηράγγων κ.λπ. Κατασκευάζονται από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας, με μεγάλη αντοχή στη διάβρωση και τη διάτρηση. Οι στρογγυλές κωνικές προεξοχές που χαρακτηρίζουν την ειδική επιφάνεια των μεμβρανών HDPE επιτρέπουν τον εξαερισμό και την αποστράγγιση των επιφανειών που προστατεύονται.

Tefond. Τέσσερις εφαρμογές, ένα προϊόν

Το πρώτο σύστημα με κάθετη τοποθέτηση
Η μεμβράνη Tefond είναι η πρώτη στεγανωτική μεμβράνη που τοποθετείται κάθετα. Με τα ρολά Tefond είναι δυνατόν να προστατευτούν τοίχοι οποιουδήποτε ύψους χωρίς διακοπές και οριζόντιους αρμούς. Λόγω της κάθετης εφαρμογής της είναι αρκετό να στερεωθεί η μεμβράνη Tefond μόνο στο επάνω τμήμα αποφεύγοντας έτσι το τρύπημα των τοίχων.

Το πρώτο σύστημα διπλής μηχανικής σύνδεσης
Χάρη στην απόλυτη σύνδεση η Tefond είναι η πρώτη μεμβράνη που επιτρέπει μία τέλεια μηχανική ένωση με την απλή επικάλυψη των άκρων. Η ειδική αυτή σύνδεση κάνει την εγκατάσταση της Tefond απλή και γρήγορη, κάνει το σύστημα ασφαλές και την προστασία διαρκή. Στην πραγματικότητα η πιθανότητα να χωρίσουν οι μεμβράνες είναι μηδενική, ακόμα και αν υποστούν ισχυρή ελαστική καταπόνηση.

Το πρώτο σύστημα με στεγανοποιητικό υλικό
Εάν η μεμβράνη HDPE χρησιμοποιηθεί μόνο για προστασία, ιδανική λύση αποτελεί η Tefond με την απλή μηχανική σύνδεση. Η Tefond Plus, μαζί με τη διπλή μηχανική σύνδεση έχει ενσωματωμένο και ένα υλικό στεγάνωσης που εγγυάται τη στεγανοποίηση των αρμών και κατά συνέπεια ολόκληρου του συστήματος. Η Tefond Plus είναι το ιδανικό φράγμα κατά του νερού, της υγρασίας και των υδρατμών.

Το πρώτο σύστημα ενός μεγέθους
Η Tefond είναι η πρώτη μεμβράνη ενός σταθερού μεγέθους: το ύψος του ρολού είναι πάντα 2,40 m. Λόγω του σταθερού μεγέθους της Tefond, όλες οι εργασίες στεγάνωσης μπορούν να εκτελεστούν ανεξάρτητα από τις διαστάσεις και το σχήμα της κατασκευής που πρέπει να προστατευτεί. Το σταθερό μέγεθος της Tefond επιτρέπει να ελαττωθούν τα κομμένα υπόλοιπα που παράγονται κατά την εγκατάσταση, ελαττώνει τις ποσότητες των αποθεμάτων και διευκολύνει τον υπολογισμό της απαραίτητης ποσότητας προϊόντος για να ολοκληρωθεί μια εργασία.

Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες κάντε κλικ
στο εικονίδιο για να κατεβάσετε
pdf αρχείο

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο εικονίδιο για να κατεβάσετε pdf αρχείο

www.temagroup.it

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Homepage | Εταιρικό Προφίλ | Προϊόντα | Νέα Προϊόντα | Προσφορές | Τεχνική Υποστήριξη | Επικοινωνία