Η
εταιρεία Ν Γιαννακόπουλος ΑΕ ιδρύθηκε το 1974 με αντικείμενο το εμπόριο θερμομονωτικών και στεγανωτικών υλικών υψηλών προδιαγραφών.
Είναι μία από τις πρωτοπόρες στον κλάδο των μονωτικών υλικών και στην τριαντάχρονη πορεία της έχει γίνει συνώνυμο της ποιότητας και των νέων τεχνολογιών.
Από το 1980 μέχρι σήμερα είναι διανομέας για την Ελλάδα της Βελγικής βιομηχανίας στεγανωτικών υλικών Asphaltco SA. Το επαλειφόμενο ακρυλικής βάσης στεγανωτικό υλικό Cryltop της Asphaltco έφερε την επανάσταση στην τεχνολογία της στεγάνωσης την εποχή που κυριαρχούσαν οι διαδοχικές επαλείψεις με ασφαλτικά και υαλοπιλήματα.
Το 1981 με τη συνεργασία της με έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ασφαλτοπάνων της Ιταλίας, την Imper Italia Spa, είναι από τους πρώτους που εισάγουν στην Ελληνική αγορά τα πλαστομερή ασφαλτόπανα με πολυεστερικό οπλισμό.
Στον τομέα των θερμομονωτικών υλικών υπήρξε από τις πρώτες εταιρείες που διακίνησαν το 1982 την πρωτοεμφανιζόμενη τότε εξηλασμένη πολυστερίνη και τον πετροβάμβακα που σήμερα είναι η τεχνολογία αιχμής στα υλικά αυτά.
Το 1985 προμήθευσε το σύνολο των μονωτικών υλικών για την κατασκευή του Ηλιακού Χωριού στη Λυκόβρυση που αποτέλεσε και το πρότυπο για την κατασκευή ενεργειακών κτιρίων.
Το 1986 ξεκίνησε την διακίνηση στεγανωτικών μεμβρανών PVC της Alcor Γερμανίας, και EPDM της Stafast ΗΠΑ. Υπήρξε προμηθευτής σε πολλά αξιόλογα έργα όπου χρησιμοποιήθηκαν μεμβράνες, όπως το Αεροδρόμιο Ελληνικού, τα Νοσοκομεία Λάρισας, Χανίων, Καλαμάτας και πολλά άλλα.
Από το 1994 μπήκε δυναμικά στο χώρο της ξηράς δόμησης με συνεργασία με την Knauf και αργότερα με την Armstrong στο χώρο των ψευδοροφών ορυκτών ινών.
Σήμερα, έχοντας εξασφαλίσει συνεργασίες με τους καλύτερους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού, μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της μία σειρά ολοκληρωμένων λύσεων στα προβλήματα θερμομόνωσης, στεγανοποίησης και ξηράς δόμησης.
Το σύνολο των προϊόντων που διακινεί έχουν επιλεγεί με βάση την ποιότητα τους, αν καλύπτονται από Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και από εγγυήσεις των βιομηχανιών που τα παράγουν.
Στα έντυπα της υπάρχουν οι προδιαγραφές και οι οδηγίες χρήσης των προϊόντων της και οι υπεύθυνοι τεχνικοί της σε διαρκή βάση ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τις εξελίξεις στον τομέα της μόνωσης. Προτείνουν λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα καθώς και τα κατάλληλα υλικά σε τεχνικούς και ιδιώτες που κατασκευάζουν ή επισκευάζουν.
Στις περιπτώσεις που χρειάζεται εφαρμογή των προϊόντων της μπορεί να συστήσουν το κατάλληλο συνεργείο μεταξύ των πιο αξιόπιστων της αγοράς που είναι συνεργάτες της εταιρείας.
Τέλος η φιλοσοφία της διοίκησης και του προσωπικού της επιχείρησης, κάποιοι από τους οποίους εργάζονται στην εταιρεία για περισσότερο από είκοσι χρόνια, σε μία φράση είναι: «Προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστη εξυπηρέτηση, ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές και αυτ
οί είναι μαζί μας για τριάντα χρόνια, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Homepage | Εταιρικό Προφίλ | Προϊόντα | Νέα Προϊόντα | Προσφορές | Τεχνική Υποστήριξη | Επικοινωνία