Το εξειδικευμένο προσωπικό της Ν. Γιαννακόπουλος Α.Ε. παρέχει διαρκή τεχνική υποστήριξη σε μηχανικούς, κατασκευαστές και ιδιώτες, προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε προβλήματα μόνωσης, στεγανοποίησης και ξηράς δόμησης σε νέες οικοδομές ή επισκευές. Επιλέγοντας μεταξύ των πιο σύγχρονων και αξιόπιστων υλικών, μπορούμε να προτείνουμε οικονομικές λύσεις που εξασφαλίζουν αντοχή, ασφάλεια και ευκολία στην εφαρμογή. Όπου χρειάζεται εφαρμογή των προϊόντων μας, μπορούμε να συστήσουμε το κατάλληλο συνεργείο μεταξύ των πιο αξιόπιστων της αγοράς που είναι συνεργάτες της εταιρείας.

Οι μηχανικοί μας βρίσκονται πάντα στη διάθεση των τεχνικών και των ιδιωτών για να τους ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της μόνωσης και της ξηράς δόμησης. Παρέχουν τεχνικές πληροφορίες για νέα προϊόντα και προτείνουν τις αρτιότερες μεθόδους εφαρμογής κατά περίπτωση.

Τα προϊόντα μας συνοδεύονται από τεχνικά φυλλάδια και πιστοποιητικά και πληρούν όλες τις διεθνείς και εγχώριες προδιαγραφές. Το έντυπο υλικό μας καθώς και δείγματα των προϊόντων μας διατίθενται σε ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας.

Τα στοιχεία επικοινωνίας με τη Ν. Γιαννακόπουλος Α.Ε. είναι τα εξής:

Ταχυδρομική Διεύθυνση
Ν. Γιαννακόπουλος Α.Ε.
Μονωτικά Υλικά
Νικολάου Πλαστήρα 224
Άγιοι Ανάργυροι Αττικής
Τ.Κ. 135 62

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210-26 36 548, 210-26 18 344
Fax: 210 26 22 449, E-mail: info@ngiannakopoulos.gr

 

 


 
Homepage | Εταιρικό Προφίλ | Προϊόντα | Νέα Προϊόντα | Προσφορές | Τεχνική Υποστήριξη | Επικοινωνία